Évközi 3. vasárnap

Hirdetések 2017. január 22-én.

 

A soproni Alzheimer Café egész évi programja megtalálható hirdetőhelyeinken, a januári program a kapualjban található.

A Schönstatt Apostoli mozgalom soproni családegyesülete, a Pro Família Egyesület „Veled kiteljesedve” címmel kéthetes szerelmi kalandtúrának nevezett programsorozatot hirdet a Házasság Hete Országos Rendezvény keretében városunkban a családi kötelékek megerősítése céljából. A programsorozat kezdete: február 5. Részletek hirdetőhelyeinken találhatók

Szent Orsolya Iskola február 9-én 8 órától nyílt tanítási napra; február 23-án, valamint március 9-én és 23-án pedig iskolanyitogató foglalkozásra hívja az első osztályba készülő gyermekeket.

Zarándoklat indul domonkos rendi zarándokhelyekre: Bolognába, Sienába, Firenzébe és Montepulcianóba, Bertalan atya vezetésével április 17-től április 21 ig. Érdeklődni lehet Bertalan atyánál és az Escort tourist irodájában.

Szentségimádás van templomunkban. A szentmisék és egyéb szertartások által le nem foglalt időszakokban van kitéve az Oltáriszentség hétköznapokon is, és vasárnap is. Ennek értelmében vasárnap a fél 12 órai szentmise és a délután 4 órai szentmise közötti időben van lehetőség imádkozni az Oltáriszentség előtt.

Biztatjuk a kedves testvéreket, amikor tehetik, kapcsolódjanak be a szentségimádásba. Örökimádásra is lehet jelentkezni.

Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.

A hét liturgikus ünnepei:

24-én, kedden Szalézí Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja,

25- én, szerdán Szent Pál apostol megtérése, vagy másképpen mondva Pál fordulásának ünnepe,

26-án, csütörtökön pedig Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja lesz.