Évközi 6. vasárnap

Hirdetések 2017. február 12-én.

 

Ma a város szegényei javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap a rendházunkban szükségessé vált átalakítási és felújítási munkálatokra gyűjtünk a kézi és a kijelölt perselyekben.

Fájdalommal tudatjuk, hogy rendházunk tagja, Dióssi Géza Kornél OP atya február 10-én megtért a mennyei Atyához. Kísérjük őt – és mindazokat, akik gyászolják – imádságos, szeretettel teli együttérzéssel. Temetéséről később intézkedünk.

A soproni Alzheimer Café februári programjában Dr. Várszegi Asztrik pannonhalmi főapátnak ”A szeretet gyógyító erő” – című eladását hallgathatják meg az érdeklődők 21-én 17 órai kezdettel, a Pannónia Hotelben.

Szent Orsolya Iskola február 23-án, valamint március 9-én és 23-án iskolanyitogató foglalkozásra hívja az első osztályba készülő gyermekeket.

Zarándoklat indul domonkos rendi zarándokhelyekre: Bolognába, Sienába, Firenzébe és Montepulcianóba, Bertalan atya vezetésével április 17-től április 21 ig. Érdeklődni lehet Bertalan atyánál és az Escort tourist irodájában.

Folyamatos szentségimádás van templomunkban. Örökimádásra is lehet jelentkezni.

Püspök atyánk meghirdette az Apor Vilmos imaszövetséget. Jelentkezési lapok kaphatók a sekrestyében. A kitöltött jelentkezési lapok leadhatók a sekrestyében, vagy valamelyik atyánál.

Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.

A hét liturgikus ünnepei:

13-án, hétfőn Szászországi Boldog Jordán áldozópap emléknapja,

14-én, kedden Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjei ünnepe,

10-én, pénteken Szent Skolasztika szűz emléknapja,

18-án, szombaton pedig Fiesolei Boldog János, áldozópap emléknapja lesz.