Hirdetések 2017.03.19

Hirdetések 2017. március 19-én.

 

Ma a rendházunkban szükséges vált felújítási és átalakítási munkálatokra gyűjtünk a kézi és a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap a perselyezés teljes összegét a templom felújítására tesszük félre.

Nagyböjt péntekjein délután ¾5 órakor keresztutat járunk, ezért a rózsafüzér is hamarabb kezdődik.

20-án, hétfőn, Szent József főünnepén az egész napos szentségimádás Szent József főünnepéhez kapcsolódik templomunkban. A Szent József  hetében szokásos, városunkra kiterjedő szentségimádások programjáról hirdetőhelyeinken tájékozódhatnak.

A soproni Alzheimer Café soron következő programja 21-én 17 órakor kezdődik.

22-én, szerdán az esti misében Kornél atyáért mutatunk be ünnepélyes gyászmisét.

A Szent Orsolya Iskola március 23-án iskolanyitogató foglalkozásra hívja az első osztályba készülő gyermekeket.

25-én, szombaton Urunk születésének hírüladása – Gyümölcsoltó Boldogasszony – főünnepe lesz. Reggel ¾ 8, lA 12, délután 4 és este ½ 6-kor lesznek szentmisék.

„Ments meg egy életet”-mottóval lelki örökbefogadásra hív bennünket este 6 órára a Szent György templomba a Keresztény édesanyák Szt. Mónika közössége 25-én, szombaton, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén.

Örökimádás kápolna létesül a volt Kolostor Kegytárgybolt helyén. A kápolnát április elsején 11 óra 30 perckor Dr. Veres András püspökatyánk fogja felszentelni. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket az ünnepségre. Örökimádásra folyamatosan lehet jelentkezni.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapjára Lengyelországba induló zarándoklatra lehet jelentkezni. A zarándoklat április 22-től 23-ig tart.

A Keresztelő Szent János templom programjai a kapualjban megtekinthetők.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-val támogassák a Magyar katolikus Egyházat legkésőbb május 20-ig. Az is kívánatos lenne, ha a személyi jövedelemadó második 1%-val a Soproni Domonkosokért Alapítványt támogatnák. Információ található a hirdetőtáblákon és a hátsó kis asztalon, rendelkező nyilatkozat átvehető a sekrestyében.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

A hét liturgikus ünnepei:

20-án, hétfőn Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe,

25-én, szombaton pedig Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz.