Hirdetések 2017.03.26.

Hirdetések 2017. március 26-án.

 

Ma a perselyezés teljes összegét a templom felújítására tesszük félre.

Jövő vasárnap a szentföldi katolikus intézmények javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Ezen a hétvégén átállunk a nyári időszámításra, ezentúl a hétköznapi esti szentmisék 18 óra 30 perckor kezdődnek, míg a nyári időszámítás tart.

Nagyböjt péntekjein délután ¾6 órakor keresztutat járunk, ezért a rózsafüzér is hamarabb kezdődik.

Örökimádás kápolna létesül a volt Kolostor Kegytárgybolt helyén. A kápolnát április elsején 11 óra 30 perckor Dr. Veres András püspökatyánk fogja felszentelni. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket az ünnepségre. Örökimádásra folyamatosan lehet jelentkezni.

Templomunkban nagyhétfőn, nagykedden és nagyszerdán az esti mise keretében Tóth Zoltán kőszegi missziós rendi atya tart lelkigyakorlatos beszédsorozatot. Mindenki szeretettel várunk.

A szentsír díszítésére szívesen fogadunk pénzbeli adományokat. Az adományok elhelyezhetők az erre a célra kijelölt perselyben, vagy leadhatók a sekrestyében.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapjára Lengyelországba induló zarándoklatra lehet jelentkezni. A zarándoklat április 22-től 23-ig tart.

A Keresztelő Szent János templom programjai a kapualjban megtekinthetők.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-val támogassák a Magyar katolikus Egyházat legkésőbb május 20-ig. Az is kívánatos lenne, ha a személyi jövedelemadó második 1%-val a Soproni Domonkosokért Alapítványt támogatnák. Információ található a hirdetőtáblákon és a hátsó kis asztalon, rendelkező nyilatkozat átvehető a sekrestyében.

Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.