Hirdetések 2017.04.02.

Hirdetések 2017. április 2-án.

 

Ma a szentföldi katolikus intézmények javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap a város szegényei javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Nagyböjt péntekjein délután ¾6 órakor keresztutat járunk, a rózsafüzér is ehhez igazodik.

A héten a hónap első csütörtökje és péntekje lesz. Mindkét napon szentségimádást tartunk az esti mise végén, csütörtökön a Jézus Szíve Családok vezetésével, pénteken pedig városunk lelki megújulásáért.

Örökimádás kápolna létesült a volt Kolostor Kegytárgybolt helyén. A kápolnát Dr. Veres András püspökatyánk felszentelte. Ezért mostantól kezdődően a templomunkban eddig működött folyamatos szentségimádás megszűnik. Akinek erre igénye van, csatlakozhat az örökimádás kápolnában imádkozókhoz. Örökimádásra folyamatosan lehet jelentkezni.

Templomunkban nagyhétfőn, nagykedden és nagyszerdán az esti mise keretében Tóth Zoltán kőszegi missziós rendi atya tart lelkigyakorlatos beszédsorozatot. Mindenkit szeretettel várunk.

A szentsír díszítésére szívesen fogadunk pénzbeli adományokat. Az adományok elhelyezhetők az erre a célra kijelölt perselyben, vagy leadhatók a sekrestyében.

„A keresztre feszítés büntetése az ókorban, Jézus Kereszthalála” címmel Dr. Soós István előadására kerül sor a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában 12-én 18 órakor.

Húsvét hétfőn Csókay Andrásnak és feleségének tanúságtételére kerül sor az Evangélikus gyülekezeti házban.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapjára Lengyelországba induló zarándoklatra lehet jelentkezni. A zarándoklat április 22-től 23-ig tart.

A Keresztelő Szent János templom programjai a kapualjban megtekinthetők.

Kérjük a kedves testvéreket, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-val támogassák a Magyar katolikus Egyházat legkésőbb május 20-ig. Az is kívánatos lenne, ha a személyi jövedelemadó második 1%-val a Soproni Domonkosokért Alapítványt támogatnák. Információ található a hirdetőtáblákon és a hátsó kis asztalon, rendelkező nyilatkozat átvehető a sekrestyében.

Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.