Soproni hirdetések

Hirdetések 2020. szeptember 20-án.

 

Ma a város szegényei javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap a rendházunkban szükségessé vált átalakítási és felújítási munkálatokra gyűjtünk a kézi és a kijelölt perselyekben.

Szeretettel hívjuk a testvéreket ma fél 12 órára Szaniszló Ince atya ezüstmiséjére, melyben pappá szentelésének 25-ik évfordulóját ünnepli hálaadással. Imádkozzunk és adjunk hálát vele együtt!

Ma, a hónap harmadik vasárnapján 18 órakor gitáros mise lesz templomunkban.

Az Eucharisztikus Világkongresszusra való felkészülés jegyében a hónapok utolsó vasárnapjain a délután 4-es szentmise után havi rendszerességgel folytatódnak az előadások templomunkban. A soronkövetkező előadásra szeptember 27-én, jövő vasárnap kerül sor, Jean-Yves atya fogja tartani, a téma „Az Oltáriszentség és a többi szentség” lesz. Mindenkit szeretettel várunk.

Jelezzük, hogy a Rózsafüzér Királynője búcsúját október 3-án és 4-én tartjuk. 3-án szombaton este 18 órakor az ünnepi miséző és szónok Dr. Várszegi Asztrik nyugalmazott pannonhalmi főapát, 4-én vasárnap 10 órakor az ünnepi miséző és szónok Dr. Reisner Ferenc, Egyházmegyénk püspöki helynöke lesz. Délután 4 órakor a búcsút horvát nyelvű szentmisével zárjuk be.

Szent Mihály templom szentelése október elsején 17 órai kezdettel történik. Mindenkit szeretettel várnak. erre való tekintettel ezen az estén templomunkban nem lesz esti szentmise

A hét liturgikus ünnepei:

21- én, hétfőn Szent Máté apostol és evangélista ünnepe,

23-án, szerdán Szent Pió áldozópap emléknapja

24-én, csütörtökön Szent Gellért püspök és vértan ünnepe lesz,

27-én, jövő vasárnap pedig a Szentírás vasárnapját és az elvándorlók és a menekültek világnapját ünnepeljük.