Soproni hirdetések

Hirdetések 2022. december 4-én

 

Az adventi időszak során hétköznapokon reggel 6 órakor Rorate-szentmisét mutatunk be, azt követően elimádkozzuk a reggeli dicséretet. A 7 óra 45-kor kezdődő szentmise adventben elmarad.

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy az erre a vasárnapra meghirdetett taizéi mise elmarad.

Elindítottuk a templomi padfűtést. Tekintettel a kialakult energiaválságra, a fűtés költségeire külön gyűjtünk a kijelölt perselyben. Minden adományt előre is köszönünk.

Adventi lelkigyakorlat lesz templomunkban december 11-én vasárnap a délután 4-es szentmisében, december 12-én, hétfőn és 13-án, kedden az esti fél 6-os szentmisében. A lelkigyakorlatos beszédeket a rendi közösség tagjai fogják tartani.

A Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar adventi hangversenye lesz templomunkban december 11-én vasárnap 17 órakor.

Vasárnaponként 15 órai kezdettel pásztorjáték próbára kerül sor a Szent Domonkosról nevezett csoportteremben. Minden érdeklődő gyermek és fiatal jelentkezését szeretettel várjuk.

Új Ember újságot és Adoremus füzetet lehet rendelni a következő évre a kapualjból nyíló irodában, a megszokott ügyeleti időpontokban.

Előre jelezzük, hogy 2023. január 1-től változik templomunkban a vasárnapi miserend: fél 9-kor nem lesz szentmise. Kérjük a kedves testvérek szíves megértését.

A hét liturgikus ünnepei:

– december 7-én, szerdán, Szent Ambrus püspök és egyháztanító emléknapja,

– december 8-án, csütörtökön, a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe lesz.