Soproni hirdetések

Hirdetések 2020. november 22-én.

 

Ma Árpád-Házi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva a Magyar Katolikus Karitász javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Ma 15 órától szentségimádás lesz templomunkban a Jézus Szíve Családok vezetésével.

Ma a délután 4-es szentmise után az Eucharisztikus Világkongresszusra való készülődés jegyében Rajmund atya tart előadást. Az előadás témája: A II. Vatikáni Zsinat tanítása az Eucharisztiáról. Mindenkit szeretettel várunk.

Jövő szombaton az esti szentmisével elkezdődik az adventi idő. Az adventi szent idő hétköznapjain reggel 6 órakor Rorate mise lesz templomunkban. A miserend ezért módosul, a reggel ⅓ 8-as szentmise elmarad.

Az adventi szent idő hétköznapjain a reggel 6 órai Rorate után a domonkos testvérek közös zsolozsmát imádkoznak templomunkban. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit.

Jövő vasárnap a fél 9 órai mise latin nyelvű szentmise lesz templomunkban.

A Mindenszentek és Halottak napja ünnepeihez kapcsolódó teljes búcsú elnyerésének lehetőségei november végéig érvényben maradnak.

2021-es soproni falinaptár kapható a sekrestyében.

Kérjük a testvéreket, hogy használjanak maszkot, és éljenek a kézfertőtlenítés lehetőségével, valamint tartsák be az egymástól való biztonságos távolságot.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőhelyeinken.

A hét liturgikus ünnepei:

24-én, kedden Delgado Szent Ignác püspök, Lien Szent Vince áldozópap, An-Kham Szent Domonkos családapa és társaik, vietnámi vértanúk emléknapja,

29-én, vasárnap pedig advent első vasárnapja lesz.