Soproni hirdetések

Hirdetések 2019. augusztus 25-én.

 

Jövő vasárnap a perselyezés teljes összegét a templom felújítására tesszük félre.

A Tanítvány ez-évi első száma, valamint a „Küldetésünk” című, a világi domonkosokról szóló könyv kapható a sekrestyében.

Déli orgonazúgás címmel orgonakoncert van templomunkban augusztusban. 12 órától 12 óra 30 percig hallgathatják meg a koncertet az érdeklők.

Augusztus 26-án, 27-én, és 28-án egyáltalán nem lesz szentmise templomunkban.

Minden hónap utolsó vasárnapján a fél 9 órai mise latin nyelvű szentmise lesz templomunkban. A soronövetkező ilyen alkalom ma lesz.

Taizé énekekkel kísért szentmise lesz templomunkban szeptember 1-én, vasárnap 18 órakor.

Szeptember 14-én szombaton három rendtársunk, – köztük Horváth Jordán testvérünk is – ideiglenes fogadalmat tesznek rendünkben a Worms-i domonkos templomban. Kérjük a testvéreket, kísérjék őket imádságaikkal.

Kérjük és biztatjuk a kedves testvéreket, hogy aki teheti, vállaljon – elsősorban – éjszakai virrasztást az Örökimádás Kápolnában az Oltáriszentség előtt. Jelentkezési lap átvehető a sekrestyében.

A Jerikó gyalogos zarándoklat érkezik a Szent Imre templomba augusztus 28-án, valamint Boldog Eppinger Mária Alfonza Boldoggá avatásának első éves évfordulóját ünneplik a Jézus Szíve templomban szeptember 9-én, hétfőn a Megváltós nővérek szervezésében. A részletes program a kapualjban olvasható.

29-én, csütörtökön Keresztelő Szent János vértanúságát ünneplik a Keresztelő Szent János templomban 18 órai kezdettel.

A hónap első szombatján ismét ökumenikus dicsőítésre hívják az érdeklődőket, szeptember 7-én délután 16 órától, a Szt. Imre templomba. A találkozás mottója: „Kezdjük ezt a tanévet is Istenünkkel! Mert Ő méltó rá”.

Egyházmegyei Családi napra hívják az érdeklődőket Győrbe szeptember 14-re.

Tudatjuk a kedves testvérekkel, hogy Bindes Ferenc atya augusztus 21-én visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetéséről később gondoskodnak. Imádkozzunk érte!

A soproni Alzheimer Café ez évi programja a kapualjban megtekinthető.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.

A hét liturgikus ünnepei:

27-én, kedden Szent Mónika,

28-án, szerdán Szent Ágoston püspök és egyháztanító,

29-én, csütörtökön pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.