Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya

Hirdetések 2017. október 8-án.

 

Ma a város szegényei javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Búcsúnk további programja: Ma a szokásos vasárnapi miserend szerint lesznek szentmisék. Az ünnepi nagymise 10 órakor kezdődik. Az ünnepi miséző és szónok Német Attila aranymisés atya lesz, aki aranymisés áldást is oszt. 1515-től elimádkozzuk a Rózsafüzért, a végén szentségi áldással. Délután 4 órakor a búcsút bezáró horvát nyelvű szentmise lesz.

A kapualjban az ÁVE kegytárgybolt kínálatából lehet válogatni, Az ÁVE kegytárgybolt Nyitvatartási rendje hirdetőhelyeinken megtekinthető.

Október hónapban minden este ünnepélyesen elimádkozzuk a rózsafüzért. Kezdés hétköznapokon este ¾6-kor, vasárnap délután ¼ 4-kor.

Október 11-én 18 órai kezdettel a – Közélet keresztény szemmel – című előadás sorozat keretében Kovács Gergelynek, a Minszenty Alapítvány posztulátorának „-Jelenkori megtörtént csodák – kiből lesznek a szentek?” címmel könyvbemutató előadás lesz a Hotel Sopron Kékfrankos konferenciatermében. Az előadó a szerző.

Október 12-én 18 órai kezdettel Sebastian Bewnvin indiai verbita szerzetes „Belső világunk szépségei” címmel mutatja be magyar nyelven az Eperjes Károly ajánlásával megjelent könyvét a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Petőfi termében.

A fatimai jelenések 100 éves évfordulója emlékére országos zarándoklat lesz október 13-án és 14-én. Programja a kapualjban olvasható.

Festett kazettás templom mennyezetek motívumvilága és kincse – címmel fotókiállítás nyílik a Liszt Ferenc Kulturális Központban október 21-én.

A Bonum TV legújabb műsorfüzetei a sekrestyében ingyenesen átvehetők.

Isten fizesse meg mindazok ádozatát, akik munkával és adománnyal, vagy bármi más módon segítettek templomunk búcsújának előkészítésében és lebonyolításában!

Templomunk hirdetései az interneten is olvashatók a www.domonkosok.hu honlapon.

A templomunkhoz, vagy rendházunkhoz kötődő csoportokról is található információ az interneten és a kapualjban. Ha valaki csatlakozni szeretne valamelyik csoporthoz, jelentkezzen a táblázatban található helyen és időben a csoportnál.


A hét liturgikus ünnepe:Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.

11-én, szerdán Szent XXIII János pápa emléknapja lesz.