Soproni hirdetések

Hirdetések 2021. május 9-én.

 

Ma a város szegényei javára gyűjtünk a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap a rendházunkban szükségessé vált átalakítási és felújítási munkálatokra gyűjtünk a kézi és a kijelölt perselyekben.

Jövő vasárnap, a hónap harmadik vasárnapján 18 órakor gitáros mise lesz templomunkban.

Májusban minden nap elénekeljük a Boldogságos Istenszülő lorettói litániáját vasárnapokon a délutáni szentmise végén, hétköznapokon az esti mise előtt.

Nyomatékosan felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy szombaton csak este lesz szentmise templomunkban.

Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy szentmisét lehet íratni személyesen a kapualjban megjelölt folyosón található irodában hétfőnként 830-tól 10 óráig, csütörtökön 1730-tól 1830-ig, vasárnap 930-tól 1130-ig. Telefonon előzetesen kérhetők szentmisék fogadóórák alatt Tibor atya telefonszámán. Email-ben bármikor kérhetők szentmisék a sopdom@freemail.hu e-mail címen. Ezek az információk a kapualjban megtalálhatók Tibor atya telefonszámával együtt. Kérjük a testvéreket, hogy a sekrestye terhelésének csökkentése érdekében ezeket a lehetőségeket vegyék igénybe, amennyire ez lehetséges.

Családi és párkapcsolati szakmai tanácsadás kérhető rendházunkban. Elérhetőségek hirdetőhelyeinken találhatók.

A járvány miatt a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2020-ban felmentést adott a vasárnapi szentmisén való részvétel alól. Ezt a rendelkezést a Konferencia május 10-én kezdődő hatállyal visszavonta. A rendelkezés pontos szövege hirdetőhelyeinken olvasható.

A nagymarosi találkozó május 15-én kerül megrendezésre. Meghívó a youtube-on található.

Mindezekről bővebb tájékoztatás található a hirdetőtábláinkon.

A hét liturgikus ünnepei:

10-én, hétfőn Firenzei Szent Antonin, püspök emléknapja,

16-án, jövő vasárnap pedig Urunk menybemenetelének főünnepe lesz.